2522 - Lajmi_i_plot | KPM

KUVENDI EMËROI EDHE NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

05 February 2013

Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën e mbajtur me 24 dhe 30 janar 2013, pas zhvillimit të procedurës se votimit për zgjedhjen e kandidateve  për anëtarë të Komisionit të Pavarur të Mediave zgjodhi znj. Vesna Jovanioviq anëtare të Komisionit të KPM-së nga radhët e komuniteti serb, me mandat 3 vjeçar.  

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE