Të licencuarit
3370 - Lajmi_i_plot | KPM

KPM mbanë mbledhje të jashtëzakonshme

01 July 2021

KPM mbanë mbledhjen e rregullt  sot me 1 korrik  2021, ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.

Rendi i ditës:

  1. Diskutimi mbi zhvillimet e fundit në KPM lidhur ndalimin e zyrtarëve të Zyrës Ekzekutive të KPM nga institucionet e rendit dhe drejtësisë. 

 Komisioni i Pavarur i Mediave