Të licencuarit
3462 - Lajmi_i_plot | KPM

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

14 February 2022

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 11 shkurt 2022, në  udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Xhevat Latifi,  ka mbajtur mbledhje e tretë të rregullt për këtë vit.

Pas miratimit të  agjendës dhe procesverbalit nga mbledhja e fundit, sipas rendit të ditës Komisioni ka shqyrtuar disa raste ligjore.

Pas shqyrtimit të rasteve ligjore në agjendë, Komisioni ka vendosur që të shtyjë për mbledhjen e radhës marrjen e vendimit për këto raste. 

 

Komisioni i Pavarur i Mediave