2442 - Lajmi_i_plot | KPM

SHKARKOHEN NGA POZITA KRYETARI I KPM-së z. SHEFKI UKAJ DHE ANËTARJA znj. VESNA JOVANOVIQ

12 February 2018

 

Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën e mbajtur më 26 dhjetor 2013, ka shkarkuar  z. Shefki Ukaj nga pozita e Kryetarit të Komisionit të Pavarur të Mediave si dhe znj. Vesna Jovanoviq anëtare e këtij Komisioni.

Vendimi për shkarkim i Kuvendit të Republikës së Kosovës

 

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE