2505 - Lajmi_i_plot | KPM

KPM MIRATOI DY DRAFT RREGULLORE PËR KOMENTE PUBLIKE

04 April 2013

Komisioni i Pavarur i Mediave në takimin e 24-të me radhë, të mbajtur me 4 prill 2013, miratoi dy draft rregullore për t’i dërguar për komente publike:

-     Draft Rregulloren për Vlerësimin e  Aplikacioneve për Licencë të KPM-së dhe 

-    Draft Rregulloren për Shërbimet Mediale Audio-vizuale përmes Operatorit të Rrjetit

KPM vendosi që të mërkurën me 10 prill 2013, t’ua vë në dispozicion për komente këto draft rregullore përfaqësueseve të shërbimeve mediale audio-vizuale dhe të gjitha palëve tjera të interesuara.

 KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE