Të licencuarit
3309 - Lajmi_i_plot | KPM

Komisioni i Pavarur i Mediave reagon ashpër ndaj sulmit të gazetarit Visar Duriqi.

25 February 2021

Reagim:

Komisioni i Pavarur i Mediave reagon ashpër ndaj sulmit të gazetarit Visar Duriqi.

Liria e shprehjes është garant për demokracinë e vendit tonë, prandaj është e papranueshme çfarë do veprimi që e pengon punën e gazetarëve dhe të mediave në përgjithësi.

Ftojmë të gjitha  institucionet kompetente që sa më parë të vendosin para drejtësisë autorët e këtij sulmi, duke krijuar ambient të sigurt për të ushtruar profesionin e gazetarisë.

KPM inkurajon të gjithë gazetarët që të kryejnë misionin e tyre, duke qenë në shërbim të zhvillimit të demokracisë në vendin tonë.

 

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE