3631 - Lajmi_i_plot | KPM

KPM mori pjesë në Konferencën "Sfidat e së ardhmes"

28 November 2023

Përfaqësues të KPM-së, udhëhequr nga z. Jeton Mehmeti, Kryetar i KPM-së, po marrin pjesë në Konferencën "Sfidat e së ardhmes", organizuar nga autoriteti rregullor i mediave në Malin e Zi.
Kjo konferencë është organizuar me rastin e 20 vjetorit të themelimit të këtij Autoriteti.
Gjatë sesioneve të parapara, përfaqësuesit nga rregullatorët regjional, mediave dhe shoqëria civile do të diskutojnë rreth së ardhmes së gazetarisë, mediave, rregullimit dhe perspektivës së përdoruesve të shërbimeve mediale audiovizuele.