Të licencuarit
3680 - Lajmi_i_plot | KPM

Më 15 prill 2024 KPM vazhdon mbledhjen e tretë dhe mbanë mbledhjen e katërt

11 April 2024

Komisioni i Pavarur i Mediave vazhdon  mbledhjen e tretë si dhe mban mbledhjen e katërt  më 15 prill 2024, ora 10:00, në zyrën e KPM-së, Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.

Agjendat mund të gjeni këtuAgjenda e mbledhjes së tretë dhe Agjenda e mbledhjes së katërt .     

Komisioni i Pavarur i Mediave