Të licencuarit
Te gjitha lajmet | KPM

Të gjitha lajmet

2024-07-16 11:56:20

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-07-12 12:43:03

Më 15 korrik 2024 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2024-07-05 09:46:58

Njoftim për rezultatin e testit me shkrim për pozitën Kryeshef Ekzekutiv

Lexo më shumë

2024-07-04 13:26:06

Tre të rinj filluan punën praktike në KPM

Lexo më shumë

2024-07-01 09:47:12

KPM mbajti tryezë diskutimi lidhur me mbrojtjen e fëmijëve në media

Lexo më shumë

2024-06-12 09:39:04

KPM nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me RTUK

Lexo më shumë

2024-06-10 09:33:51

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-06-10 09:29:07

KPM priti gazetarë të rinj nga Shkolla e Etikës së Gazetarisë e KMSHK-së

Lexo më shumë

2024-06-07 09:22:14

KPM po merr pjesë në takimin vjetor të EPRA-s në Rotterdam

Lexo më shumë

2024-06-07 09:09:16

Më 10 qershor 2024 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2024-05-23 12:30:47

KPM priti në takim një grup të gazetarëve kosovar

Lexo më shumë

2024-05-23 12:15:16

KPM priti në vizitë një delegacion nga Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele e Maqedonisë së Veriut

Lexo më shumë

2024-05-20 12:55:42

KPM mbajti punëtori lidhur me mbrojtjen e fëmijëve në media

Lexo më shumë

2024-05-14 12:38:10

KPM po merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Rregullatorëve të Komunikimeve Elektronike

Lexo më shumë

2024-05-13 12:18:40

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-05-09 06:30:00

Më 10 maj 2024 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2024-05-08 12:38:22

KPM takim me Presidentin e Shqipërisë dhe me Kryetaren e AMA-së

Lexo më shumë

2024-04-25 07:52:46

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-04-17 12:02:25

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-04-16 13:03:16

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-04-15 12:05:24

Studentët e Departamentit të Gazetarisë e vizituan KPM-në

Lexo më shumë

2024-04-11 06:53:56

Më 15 prill 2024 KPM vazhdon mbledhjen e tretë dhe mbanë mbledhjen e katërt

Lexo më shumë

2024-03-19 14:04:35

Ftesë publike për nominime për dy anëtarë/e të KPM-së

Lexo më shumë

2024-03-19 09:52:21

KPM priti në takim Drejtorin e Drejtorisë për Politika Mediale Ndërkombëtare në Ministrinë e Jashtme Federale të Gjermanisë z.Matthias Kiesler

Lexo më shumë

2024-03-18 08:23:51

Më 19 mars 2024 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2024-03-13 08:44:17

Sqarim për opinion publik në lidhje me të drejtat e ritransmetimit të kanaleve Arena Sport dhe Primer Leaugue në Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2024-03-08 13:22:14

KPM lansoi hartën digjitale të pronësisë së mediave në Kosovë

Lexo më shumë

2024-03-01 14:41:01

Kërkesë ndaj të licencuarve të KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2023

Lexo më shumë

2024-02-28 14:08:26

KPM prezantoi para partnerëve dhe donatorëve objektivat për vitin 2024

Lexo më shumë

2024-02-22 14:18:17

Një delegacion i KPM-së ka vizituar Agjencinë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dhe Agjencinë e Komunikimeve Elektronike në Maqedoninë e Veriut

Lexo më shumë

2024-02-14 14:16:20

KPM priti në takim pune përfaqësues nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë

Lexo më shumë

2024-02-13 13:20:50

KPM priti në takim aktivistë dhe përfaqësues të organizatave joqeveritare

Lexo më shumë

2024-02-13 13:14:41

Ambasadori i Republikës së Austrisë në Kosovë Georg Schnetzer vizitoi KPM-në

Lexo më shumë

2024-02-12 15:04:32

Sqarim për opinion publik në lidhje me të drejtat e ritransmetimit të kanaleve Arena Sport dhe Primer Leaugue në Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2024-02-09 12:44:43

Objektivat e Komisionit të Pavarur të Mediave për vitin 2024

Lexo më shumë

2024-02-07 12:52:40

Njoftim nga mbledhja e dytë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-02-05 09:06:10

Më 6 shkurt 2024 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2024-01-26 10:12:56

Studentët e Fakultetit Juridik vizituan KPM-në

Lexo më shumë

2024-01-25 10:11:00

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Kosovë Tunç Angılı vizitoi KPM-në

Lexo më shumë

2024-01-24 10:08:20

Ambasadori i Mbretërisë se Bashkuar ka pritur në takim Kryetarin e KPM-së

Lexo më shumë

2024-01-19 17:21:09

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2024-01-18 10:28:38

Më 19 janar 2024 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2024-01-03 09:47:50

Sqarim për opinionin

Lexo më shumë

2023-12-29 13:19:46

Njoftim nga mbledhja e trembëdhjetë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-12-28 09:53:33

Më 29 dhjetor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-12-21 15:16:26

KPM miraton aktet e reja nënligjore

Lexo më shumë

2023-12-20 15:50:19

Gazetarë të rinj nga Shkolla e Etikës së Gazetarisë e KMSHK-së vizituan KPM-në

Lexo më shumë

2023-12-20 07:20:54

Më 21 dhjetor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-12-15 15:36:33

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Komisionit të Pavarur të Mediave dhe Fondacioni Terre des hommes Laussane në Kosovë

Lexo më shumë

2023-12-14 09:26:22

Kryetari i KPM-së mori pjesë në lansimin e platformës “Monitorimi i Pronësisë së Mediave”

Lexo më shumë

2023-12-05 12:49:23

KPM aplikon për anëtarësim në Grupin e Rregullatorëve Evropianë për Shërbimet Mediatike Audiovizive (ERGA)

Lexo më shumë

2023-12-04 14:25:46

KPM mbajti dëgjim publik për Draft Rregulloren për komunikimet komerciale audio dhe audiovizuele dhe Draft Rregulloren për pronësinë dhe koncentrimin e të licencuarve të KPM-së

Lexo më shumë

2023-11-30 14:45:53

Kryetari i KPM –së mori pjesë në Takimin e Parë të Komitetit Drejtues të Përfituesve të Facilitetit Horizontal III të Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë

Lexo më shumë

2023-11-28 14:09:25

KPM mori pjesë në Konferencën "Sfidat e së ardhmes"

Lexo më shumë

2023-11-27 16:11:18

Njoftim nga mbledhja e njëmbëdhjetë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-11-27 14:25:41

Kryetari i KPM –së mori pjesë në prezantimin e Raportit të Dezinformimit

Lexo më shumë

2023-11-23 14:45:30

Zevendës Kryeshefi Ekzekutiv i KPM-së mbajti ligjëratë për studentët e gazetarisë në Kolegjin AAB

Lexo më shumë

2023-11-23 12:46:02

Më 24 nëtor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-11-21 09:58:11

Ftesë publike për nominime për një anëtare të KPM-së

Lexo më shumë

2023-11-20 14:11:28

KPM mbajti dëgjim publik për Draft Rregulloren për Mbrojtjen e Fëmijëve dhe të Miturve në Shërbimet Mediale Audio-vizuele

Lexo më shumë

2023-11-15 13:42:30

Kryetari i KPM-së mbajti ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti”

Lexo më shumë

2023-11-10 13:39:59

Njoftim nga mbledhja e dhjetë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-11-09 08:32:42

Më 10 nëtor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-10-26 13:18:51

KPM mori pjesë në takimin vjetor të EPRA-s në Bukuresht

Lexo më shumë

2023-10-25 08:34:39

KPM priti në takim përfaqësues nga Zyra e BE-së në Kosovë

Lexo më shumë

2023-10-20 12:12:08

NJOFTIM PËR TË LICENCUARIT E KPM - së

Lexo më shumë

2023-10-19 15:51:18

KPM mbajti punëtorie me temën “Monitorimi i raportimit të mediave për gratë në rajonin e Prizrenit”

Lexo më shumë

2023-10-16 07:05:24

Njoftim nga mbledhja e nëntë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-10-11 15:42:47

Më 13 tetor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-10-11 09:33:32

KPM mori pjesë në konferencën “Dita e Konkurrencës 2023”

Lexo më shumë

2023-10-10 13:19:11

Ftesë publike për komente

Lexo më shumë

2023-10-04 08:57:40

KPM merr vendim për ndalimin e transmetimit të kanaleve të “Arena Sport”

Lexo më shumë

2023-10-02 08:58:34

KPM mori pjesë në Asamblenë Plenare të 22-të të Rrjetit Mesdhetar të Autoriteteve Rregullatore (MNRA)

Lexo më shumë

2023-09-29 18:24:14

Më 3 tetor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-09-24 15:46:59

KPM thirrje mediave për raportim të saktë dhe të paanshëm për situatën në veri të Kosovës

Lexo më shumë

2023-09-22 13:42:09

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Komisionit të Pavarur të Mediave dhe Autoritetit të Konkurrencës

Lexo më shumë

2023-09-22 07:04:18

Kryetari i KPM –së mori pjesë në Samitin e 2-të Vjetor të Paqes dhe Demokracisë në Kosovë

Lexo më shumë

2023-09-14 12:34:39

Njoftim nga mbledhja e shtatë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-09-14 08:10:57

Kryetari Mehmeti priti në takim përfaqësues nga Zyra e BE-së dhe Misioni i OSBE-së

Lexo më shumë

2023-09-11 14:18:26

Më 13 shtator 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-09-11 11:35:07

KPM mbajti punëtori për përgatitjen e akteve të reja nënligjore

Lexo më shumë

2023-09-08 07:28:19

KPM priti në takim International Media Support (IMS)

Lexo më shumë

2023-09-04 11:08:21

Njoftim nga mbledhja e gjashtë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-08-30 12:47:28

Më 1 shtator 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-08-16 07:55:37

Ftesë publike për nominime për një anëtar/e të KPM-së

Lexo më shumë

2023-08-07 08:07:48

Njoftim nga mbledhja e pestë e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-08-02 12:45:21

Më 4 gusht 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-08-01 12:03:18

Konkurs publik për dhënien e një licence për transmetimin e programeve në radio

Lexo më shumë

2023-07-24 13:31:44

Ftesë publike për komente

Lexo më shumë

2023-07-18 12:56:34

KPM merr vendim në lidhje me borxhet e të licencuarve, përgatitjen e akteve nënligjore për zgjedhjen e Kryeshefit Ekzekutiv, dhënien apo ripërtëritjen e 18 licencave, ndërprerjen e pesë licencave dhe tri vendime për refuzim të dhënies së licencës gjegjësisht ndryshimit të pronësisë.

Lexo më shumë

2023-07-14 09:32:10

Më 17 korrik 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-07-06 08:57:23

KPM mori pjesë në shqyrtimin e Raportit të auditimit 2022 nga Komisioni Parlamentar për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Lexo më shumë

2023-07-03 08:13:09

Mbahet takim në mes të KPM-së dhe AMA-së

Lexo më shumë

2023-06-27 20:39:36

Rikujtim për të licencuarit lidhur me pagesën e tarifës vjetore të licencës

Lexo më shumë

2023-06-27 20:34:52

KPM prezanton raportin vjetor para Komisionit Parlamentar për  Media

Lexo më shumë

2023-06-23 21:12:21

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-06-21 20:30:20

Më 23 qershor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-06-17 10:20:47

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2023-06-15 13:50:39

Katër student të gazetarisë në Universitetin e Prishtinës përfundojnë punën praktike dymuajshe në KPM

Lexo më shumë

2023-06-14 20:07:57

Më 16 qershor 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2023-06-07 12:43:39

Jeton Mehmeti zgjedhet Kryetar i KPM-së

Lexo më shumë

2023-06-06 13:23:11

Ftesë publike për nominime për dy anëtar/e të KPM-së

Lexo më shumë

2023-06-05 06:55:56

KPM merr pjesë në takimin vjetor të EPRA-s në Osllo

Lexo më shumë

2023-05-30 08:14:50

KPM dënon sulmet ndaj mediave dhe gazetarëve gjatë raportimit të ngjarjeve në komunat veriore

Lexo më shumë

2023-05-22 13:26:18

KPM priti në takim një grup të gazetarëve të rinj kosovar

Lexo më shumë

2023-05-18 11:38:29

U mbajt takim ndërinstitucional KPM, AKRK dhe ARKEP

Lexo më shumë

2023-05-17 13:17:22

Zëvendëskryeshefi Ekzekutiv i KPM-së po merr pjesë në Konferencën rajonale për Media të Evropës Juglindore (SEEMC)

Lexo më shumë

2023-05-04 07:22:54

Tryezë diskutimi në kuadër të Ditës Botërore e Lirisë së Shtypit

Lexo më shumë

2023-04-24 13:12:25

U mbajtën pesë punëtori me nxënës të shkollave të mesme lidhur me Edukimin Medial

Lexo më shumë

2023-04-12 13:05:34

Vazhdon bashkëpunimi i KPM-së me Departamentin e Gazetarisë të Universitetit të Prishtinës dhe OSBE-në

Lexo më shumë

2023-04-07 13:32:00

Vijon bashkëpunimi mes KPM dhe AMA

Lexo më shumë

2023-04-06 09:22:45

Njoftim për të licencuarit që e përcjellin fushatën zgjedhore për zgjedhjet lokale në katër komunat e Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2023-04-04 10:22:30

KPM pritni në takim Raportuesen Speciale të OKB-së për Promovimin dhe Mbrojtjen e të Drejtës për Lirinë e Mendimit dhe Shprehjes

Lexo më shumë

2023-03-20 09:16:35

Rregullatorët audiovizuel të Kosovës dhe Shqipërisë bashkëpunojnë për hartimin e akteve nënligjore

Lexo më shumë

2023-03-03 14:41:28

Vazhdon bashkëpunimi i KPM-së me ARKEP

Lexo më shumë

2023-02-03 10:22:34

KPM pritni në takim një delegacion të ODIHR

Lexo më shumë

2023-01-31 09:07:56

Kërkesë ndaj të licencuarve të KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2022

Lexo më shumë

2022-12-22 09:54:06

KPM dhe AMA zhvilluan punëtori dy ditore

Lexo më shumë

2022-12-21 14:07:43

KPM mori pjesë në tryezën e diskutimit “Konsumatorët në tregun e telekomunikimeve”

Lexo më shumë

2022-12-02 10:02:16

KPM mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare të rregullatorëve të medias nga rajoni i Ballkanit

Lexo më shumë

2022-11-23 14:25:32

KPM priti një grup të gazetarëve të rinj nga Shkolla e Etikës së Gazetarisë e KMSHK-së

Lexo më shumë

2022-11-16 12:46:04

KPM dhe RTK priten në takim Partnerët e Platformës së Këshillit të Europës për Siguri të Gazetarëve

Lexo më shumë

2022-11-15 13:09:37

KPM mori pjesë në Takimin Regjional të Autoriteteve Kombëtare Rregullative të Mediave

Lexo më shumë

2022-11-14 11:30:22

KPM mori pjesë në Konferencën për Mediat BE - Ballkani Perëndimor 2022

Lexo më shumë

2022-11-08 11:28:03

Njoftim për të licencuarit e KPM-së

Lexo më shumë

2022-10-14 09:33:19

Po vazhdon punimet takimi i 56-të vjetor i Platformës Evropiane të Autoriteteve Rregullatore (EPRA)

Lexo më shumë

2022-10-13 12:14:46

Një delegacion i KPM-së po merr pjesë në takimin vjetor të Platformës Evropiane të Autoriteteve Rregullatore (EPRA)

Lexo më shumë

2022-10-12 13:13:19

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-10-10 14:42:48

Më 26 shtator 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-09-30 09:45:21

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-09-28 09:03:06

Konkurs publik për dhënien e një licence për transmetimin e programeve në radio

Lexo më shumë

2022-09-27 09:40:34

KPM mori pjesë në seminarin mbi rolin e Institutit për Mjekësi Ligjore në trajtimin e rasteve të sulmeve seksuale dhe dhunës seksuale dhe rëndësinë e raportimit të ndjeshëm në media

Lexo më shumë

2022-09-25 11:37:00

Më 26 shtator 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-09-23 08:59:43

Kryetari i KPM-së Xhevat Latifi, është pritur nga Massimiliano Menichetti, përgjegjës për mediat në Dikasterin e Vatikan për Komunikim

Lexo më shumë

2022-09-22 13:38:27

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-09-18 11:32:27

Më 19 shtator 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-09-15 08:59:09

Komunikatë për Media

Lexo më shumë

2022-09-02 13:25:22

KPM priti në takim gazetarët nga Ukraina të strehuar në Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2022-09-01 08:46:41

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-08-26 13:46:02

Më 29 gusht 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-08-15 07:52:00

Ftesë publike për nominime për dy anëtar/e të KPM-së

Lexo më shumë

2022-07-29 13:13:40

U mbajt punëtoria "Media dhe Mbrojtja e Konsumatorit".

Lexo më shumë

2022-07-15 09:33:16

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-07-08 08:37:13

Më 12 korrik 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-07-04 09:57:18

Ftesë publike për nominime për një anëtar/e të KPM-së

Lexo më shumë

2022-07-01 10:43:58

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-06-16 12:25:13

Konkurs publik për dhënien e një licence për transmetimin e programeve në radio

Lexo më shumë

2022-06-15 09:52:38

Një delegacion i KPM-së vizitoi Agjencinë për Media Elektronike të Kroacisë (AEM) dhe Transmetuesin Publik HRT

Lexo më shumë

2022-06-14 13:28:14

KPM priti në takim pune përfaqësues nga Japan International Cooperation Agency (JICA)

Lexo më shumë

2022-06-13 07:00:07

KPM priti në takim pune një grup të gazetarëve të rinj kosovar

Lexo më shumë

2022-06-10 07:43:58

Washington, KPM dhe AMA në National Press Club

Lexo më shumë

2022-06-09 07:35:31

KPM dhe AMA takojnë Federal Communication Commission

Lexo më shumë

2022-06-08 12:18:12

KPM e AMA në Departamentin Amerikan të Shtetit

Lexo më shumë

2022-06-03 13:21:53

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-06-02 13:21:12

KPM pritni në takim një delegacion të ODIHR

Lexo më shumë

2022-06-02 13:19:07

KPM mbajti tryezë diskutimi me rastin Ditës Ndërkombëtare të Fëmijës – 1 qershori

Lexo më shumë

2022-05-30 13:17:57

KPM nënshkroi Memorandum Bashkëpunimi me Organizatat e Personave me Aftësi të kufizuara - OPAK

Lexo më shumë

2022-05-27 10:31:25

Më 30 maj 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-05-25 13:24:41

Vazhdon bashkëpunimi i KPM-së me Departamentin e Gazetarisë të Universitetit të Prishtinës, OSBE-në dhe AGK-në

Lexo më shumë

2022-05-24 13:43:49

KPM mbajti takim me organizatat e personave me aftësi të kufizuara - OPAK

Lexo më shumë

2022-05-13 11:40:42

Po vazhdon punimet takimi vjetor i Platformës Evropiane të Autoriteteve Rregullatore (EPRA)

Lexo më shumë

2022-05-12 12:05:13

Një delegacion i KPM-së po merr pjesë në takimin vjetor të Platformës Evropiane të Autoriteteve Rregullatore (EPRA)

Lexo më shumë

2022-05-06 14:58:00

KPM mbajti takim me Bordin dhe Menaxhmentin e transmetuesit publik (RTK)

Lexo më shumë

2022-05-05 13:44:08

KPM mbajti një ligjëratë lidhur me Edukimin Medial me nxënës të shkollës SH.M.U. “Iliria” në Prishtinë

Lexo më shumë

2022-05-04 13:00:11

Tryezë diskutimi në kuadër të Ditës Botërore e Lirisë së Shtypit

Lexo më shumë

2022-05-03 15:20:15

Dita Botërore e Lirisë së Shtypit

Lexo më shumë

2022-04-29 13:12:58

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-04-28 13:15:44

Më 29 prill 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-04-22 13:02:07

KPM priti në takim pune përfaqësues nga Unioni Evropian i Transmetuesve (EBU)

Lexo më shumë

2022-04-19 13:54:30

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-04-12 10:42:56

Më 12 prill 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-04-08 13:22:48

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-04-06 13:43:40

Angazhimi i publikut për të kontribuar në përmbajtje më të mirë në media

Lexo më shumë

2022-04-04 07:16:55

Më 5 prill 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-04-01 12:10:13

KPM mori pjesë në një tryezë diskutimi me temë “Eliminimi i portretizimit negativ të grave politikane në media për të avancuar pjesëmarrjen dhe përfaqësimin e barabartë në politikë në rajonin e Prizrenit”.

Lexo më shumë

2022-03-31 12:36:00

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-03-28 13:48:13

Më 29 mars 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-03-21 10:25:26

KPM mbajti një ligjëratë lidhur me Edukimin Medial me nxënës të Gjimnazit “Ulpiana” në Lipjan

Lexo më shumë

2022-03-18 13:10:14

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-03-11 13:40:59

KPM mbajti dy punëtori me nxënës të shkollave të mesme lidhur me Edukimin Medial

Lexo më shumë

2022-03-07 14:34:56

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-03-03 14:55:45

Më 4 mars 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-03-01 15:04:23

Rikujtim: Kërkesë ndaj të licencuarve të KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2021

Lexo më shumë

2022-02-26 19:37:16

Letër e hapur për të licencuarit e KPM-së / Drejtuar: Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audiovizuele

Lexo më shumë

2022-02-26 19:23:04

Komisioni i Pavarur i Mediave vendos për largimin e përkohëshëm nga transmetimi të të gjitha kanaleve me origjinë nga Federata Ruse

Lexo më shumë

2022-02-24 10:00:15

KPM mori pjesë në takimin rajonal mes rregullatorëve të medias lidhur me harmonizimin e Direktivës për Shërbimet Mediale Audiovizuele (AVMSD)

Lexo më shumë

2022-02-16 14:19:22

Ftesë publike për nominime për një anëtarë të KPM-së

Lexo më shumë

2022-02-14 14:55:51

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-02-10 13:38:25

Më 11 shkur 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-02-02 14:47:05

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-02-01 10:10:09

Kërkesë ndaj të licencuarve të KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2021

Lexo më shumë

2022-01-31 22:43:50

Më 01 shkurt 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2022-01-25 11:53:05

EMËROHEN TRE ANËTARE TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2022-01-23 13:24:46

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2022-01-20 14:33:10

2022-01-19 20:10:25

Më 20 janar 2022 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-12-28 11:08:25

KPM publikon Raportin e Monitorimit Mbrojtja e Fëmijëve dhe të Miturve në Shërbimet Mediale Audiovizuele

Lexo më shumë

2021-12-24 15:15:12

KPM në bashkëpunim me Departamentin e Gazetarisë dhe IMK publikuan dy Raporte Monitorimi lidhur me përfaqësimin e fëmijëve dhe përfaqësimin gjinor në media

Lexo më shumë

2021-12-23 14:39:08

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-12-21 14:09:45

KPM nis fushatë në angazhimin e publikut për të kontribuar në përmbajtje më të mirë në media

Lexo më shumë

2021-12-20 14:51:18

Më 21 dhjetor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-12-17 14:09:59

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Komisionit të Pavarur të Mediave dhe Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Lexo më shumë

2021-12-17 13:01:53

Komisioni i Pavarur i Mediave miratoi Rregulloren për Ofruesit e Shërbimeve Mediale Audio dhe Audio-vizuele

Lexo më shumë

2021-12-17 12:26:08

KPM publikon Raportin e Monitorimit të lajmeve qendrore

Lexo më shumë

2021-12-10 17:09:45

U mbajt takimi i radhës mes KPM dhe AMA

Lexo më shumë

2021-12-10 09:39:36

U mbajt trajnim për monitorimin e fushatave zgjedhore në shërbimet mediale audio-vizuale

Lexo më shumë

2021-12-06 10:19:51

Më 7 dhjetor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-12-03 14:40:52

KPM mbajti ceremoninë e certifikimit të katër praktikantëve - studentë të gazetarisë

Lexo më shumë

2021-12-01 09:04:41

KPM publikon Raportin e Monitorimit të mediave gjatë fushatës për raundin II të zgjedhjeve për kryetar komune 2021

Lexo më shumë

2021-11-17 12:56:06

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-11-15 12:30:12

Më 16 nëntor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-11-14 12:59:00

Respektimi i heshtjes zgjedhore nga mediat në ditën e zgjedhjeve

Lexo më shumë

2021-11-12 13:26:01

Respektimi i periudhës së heshtjes zgjedhore

Lexo më shumë

2021-11-12 08:12:16

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-11-10 09:08:42

Më 11 nëntor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-11-09 14:08:09

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-11-08 15:50:32

KPM mbajti dëgjim publik për Draft Rregulloren për Ofruesit e Shërbimeve Mediale Audio dhe Audio-vizuele

Lexo më shumë

2021-11-08 13:21:43

Më 9 nëntor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-11-03 09:42:03

Ftesë për pjesëmarrje në diskutim publik

Lexo më shumë

2021-11-02 14:48:48

KPM publikon Raportin e Monitorimit të mediave gjatë fushatës për Zgjedhjet Lokale 2021

Lexo më shumë

2021-11-01 14:56:56

FTESË - KONFERENCË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2021-11-01 10:21:11

Njoftim për të licencuarit lidhur me raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetar të komunës

Lexo më shumë

2021-10-25 13:53:11

KPM dhe Departamenti i Gazetarisë në UP organizuan tryezë diskutimi me temën Anchor “Edukimi Medial/Përmbajtjet e papërshtatshme për fëmijë”

Lexo më shumë

2021-10-20 13:59:53

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-10-19 14:17:03

Më 20 tetor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-10-19 14:04:36

Një delegacion i KPM-së mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare për mbrojtjen e fëmijëve në mediat audiovizive

Lexo më shumë

2021-10-18 13:09:45

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-10-17 10:50:46

Respektimi i heshtjes zgjedhore nga media në ditën e zgjedhjeve

Lexo më shumë

2021-10-15 13:11:39

Shtyhet afati për komente publike për DRAFT Rregulloren për Ofruesit e Shërbimeve Medial Audio dhe Audiovizuele

Lexo më shumë

2021-10-15 13:08:31

Respektimi i periudhës së heshtjes zgjedhore

Lexo më shumë

2021-10-15 11:53:36

U mbajt takimi ndërinstitucional në kuadër të bashkëpunimit për procesin zgjedhor

Lexo më shumë

2021-10-14 13:54:57

Një delegacion i KPM-së mori pjesë asamblenë e 21-të plenare të Rrjetit Mesdhetar të Autoriteteve Rregullative - MNRA

Lexo më shumë

2021-10-13 13:44:48

Më 18 tetor 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-10-08 19:16:47

U mbajt takimi i radhës  lidhur me luftimin e piraterisë në fushën audiovizive

Lexo më shumë

2021-10-07 14:12:09

KPM mbajti takim me përfaqësuesit e Operatorëve të  Shpërndarjes dhe atyre të VAPIK

Lexo më shumë

2021-10-01 10:37:38

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-09-29 18:08:11

Më 30 shtator 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-09-28 12:21:13

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim organizatën ENEMO

Lexo më shumë

2021-09-27 14:10:23

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2021-09-27 13:59:22

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim organizatën Demokracia për Zhvillim

Lexo më shumë

2021-09-23 13:26:38

Njoftim për të licencuarit

Lexo më shumë

2021-09-20 11:52:05

U mbajt takimi i radhës në mes të KPM-së, Departamentit të Gazetarisë të Universitetit të Prishtinës dhe IMK-së

Lexo më shumë

2021-09-17 19:46:18

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim pune Autoritetin e Mediave Audiovizive

Lexo më shumë

2021-09-17 13:10:39

Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti takim përmbyllës me përfaqësues të ofrueseve të shërbimeve mediale audio dhe audiovizuale në regjionin e Prishtinës

Lexo më shumë

2021-09-17 12:03:19

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-09-17 06:45:36

Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti takim me përfaqësues të ofrueseve të shërbimeve mediale audio dhe audiovizuale në regjionin e Gjilanit dhe Ferizajt

Lexo më shumë

2021-09-16 15:38:25

Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti takim me përfaqësues të ofrueseve të shërbimeve mediale audio dhe audiovizuale në regjionin e Mitrovicës

Lexo më shumë

2021-09-16 14:36:22

Më 17 shtator 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-09-15 14:41:29

Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti takim me përfaqësues të ofrueseve të shërbimeve mediale audio dhe audiovizuale në regjionin e Prizrenit

Lexo më shumë

2021-09-14 15:24:16

Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti takim me përfaqësues të ofrueseve të shërbimeve mediale audio dhe audiovizuale në regjionin e Pejës

Lexo më shumë

2021-09-14 14:51:00

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim përfaqësues nga Centre for Humanitarian Dialogue CHD

Lexo më shumë

2021-09-07 12:48:48

Njoftim për të licencuarit lidhur me zgjedhjet lokale në Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2021-08-19 12:48:03

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-08-17 12:59:09

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim përfaqësues nga Save the Children

Lexo më shumë

2021-08-16 14:01:24

Më 17 gusht 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-08-12 07:19:47

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR TRE ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2021-08-02 13:30:57

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-07-29 14:23:22

Njoftim nga Komisioni i Pavarur i Mediave

Lexo më shumë

2021-07-28 12:21:35

Më 29 korrik 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-07-16 10:59:17

U mbajt takimi i dytë i Grupit Punues për ndryshim/plotësimin e Rregullores për Ofruesit e Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuale dhe i Grupit Punues për hartimin e Draft Planit Strategjik trevjeçar të punës së KPM-së

Lexo më shumë

2021-07-13 13:59:02

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim përfaqësues nga Advocacy Training and Resource Center

Lexo më shumë

2021-07-02 14:46:41

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2021-07-02 13:19:22

KPM mbanë mbledhje të jashtëzakonshme

Lexo më shumë

2021-07-01 12:54:58

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2021-07-01 11:42:54

KPM mbanë mbledhje të jashtëzakonshme

Lexo më shumë

2021-06-30 10:08:00

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2021-06-29 12:26:57

Komisioni i Pavarur i Mediave mban punëtori tre ditore

Lexo më shumë

2021-06-24 09:07:37

Komisioni i Pavarur i Mediave zhvilloi takim me Misionin Eksplorues të Zgjedhjeve

Lexo më shumë

2021-06-04 13:07:15

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-05-28 14:28:30

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-05-27 13:35:30

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-05-21 13:22:30

Më 26 maj 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-05-03 08:55:07

Dita Botërore e Lirisë së Shtypit

Lexo më shumë

2021-04-28 11:28:06

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR TRE ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2021-04-21 08:09:59

SQARIM PËR OPINIONIN PUBLIK

Lexo më shumë

2021-04-20 12:34:14

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-04-14 07:51:12

Më 16 prill 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-04-06 15:40:15

LETËR E HAPUR PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIOVIZUELE: TË NDALOHET GJUHA E URREJTJES

Lexo më shumë

2021-03-24 09:41:39

Njoftim nga Komisioni i Pavarur i Mediave

Lexo më shumë

2021-03-19 09:24:17

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-03-18 15:06:42

Shkëmbimi i eksperiencave në mbulimin e fushatave zgjedhore mes KPM-së dhe AMA-s një hapësirë e re bashkëpunimi mes dy rregullatorëve

Lexo më shumë

2021-03-12 08:17:55

Më 16 mars 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-03-10 14:11:19

Me 12 mars 2021 Bordi i Ankesave mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-03-09 14:59:53

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Komisionit të Pavarur të Mediave, Agjencinë për Barazi Gjinore (ABGj) dhe Qendrës Kosovare për Studime Gjinore (QKSGj)

Lexo më shumë

2021-03-02 14:54:33

KPM publikon Raportin e monitorimit të mediave gjatë fushatës për Zgjedhjet e parakohshme 2021

Lexo më shumë

2021-03-01 14:58:37

Rikujtim lidhur me Kërkesën e KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2020

Lexo më shumë

2021-02-25 13:04:40

Komisioni i Pavarur i Mediave reagon ashpër ndaj sulmit të gazetarit Visar Duriqi.

Lexo më shumë

2021-02-18 12:40:59

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2021-02-14 13:02:58

Respektimi i heshtjes zgjedhore nga media në ditën e zgjedhjeve

Lexo më shumë

2021-02-12 14:39:27

Respektimi i periudhës së heshtjes zgjedhore

Lexo më shumë

2021-02-11 14:36:46

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-02-10 14:52:49

U mbajt takim i përbashkët virtual lidhur me zbatimin e obligimeve të PKZMSA për vitin 2021

Lexo më shumë

2021-02-10 07:48:54

Më 11 shkurt 2021 KPM mbanë mbledhje të jashtëzakonshme

Lexo më shumë

2021-02-03 14:45:38

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2021-02-03 13:44:44

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2021-02-01 15:32:54

Njoftim për të licencuarit

Lexo më shumë

2021-01-27 13:26:30

Kërkesë ndaj të licencuarve të KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2020

Lexo më shumë

2021-01-26 10:38:44

Njoftim për të licencuarit lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Lexo më shumë

2021-01-25 07:49:08

Më 28 janar 2021 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2021-01-22 10:40:15

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2020-12-21 11:43:50

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2020-12-10 14:36:30

Nënshkruhet deklarata e përbashkët për eliminimin e seksizmit në media

Lexo më shumë

2020-12-10 09:02:24

Më 15 dhjetor 2020 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2020-11-16 14:15:09

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2020-11-13 11:26:14

Njoftim lidhur me zbatimin e Rregullores për shprendarjen e ofruesve të sherbimeve mediale audio dhe audiovizuele KPM-2020/01

Lexo më shumë

2020-11-09 14:57:11

Më 13 nëntor 2020 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2020-11-06 13:39:15

Njoftim për të licencuarit lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Lexo më shumë

2020-11-04 13:03:44

U mbajt tryeza e diskutimit lidhur me Draft-Rregulloren për Pronësinë dhe Koncentrimin e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuele

Lexo më shumë

2020-11-04 10:49:11

Njoftim - hyn në fuqi Rregullorja për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuele KPM-2020/01

Lexo më shumë

2020-11-03 15:43:39

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2020-10-28 10:43:22

Më 30 tetor 2020 KPM mbanë mbledhjen e radhës

Lexo më shumë

2020-10-22 13:18:56

XHEVAT LATIFI ZGJEDHET KRYETAR I KPM-së

Lexo më shumë

2020-10-21 13:27:38

MË 22 TETOR 2020 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2020-10-19 11:26:26

Komisioni i Pavarur i Mediave reagon ndaj sulmit të veturës së gazetarit Shkumbin Kajtazi

Lexo më shumë

2020-10-07 13:47:51

Reagim në lidhje me gjuhën ofenduese të përdorur në media

Lexo më shumë

2020-10-07 13:23:43

Takimi i radhës në mes të KPM-së dhe Departamentit të Gazetarisë të Universitetit të Prishtinës

Lexo më shumë

2020-10-02 13:43:16

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Komisionit të Pavarur të Mediave dhe Institutit të Medias të Kosovës

Lexo më shumë

2020-09-30 10:54:59

 Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi për Procesin Zgjedhor

Lexo më shumë

2020-09-28 14:33:43

INTENSIFIKIM NË BASHKËPUNIMIN MES KPM-së DHE AMA-s

Lexo më shumë

2020-09-28 13:55:46

Komisioni i Pavarur i Mediave mbajti punëtori katër ditore

Lexo më shumë

2020-09-18 07:11:50

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2020-08-04 16:56:19

Reagim i KPM-së lidhur me komunikimet komerciale me përmbajtje të papërshtatshme

Lexo më shumë

2020-07-09 11:50:11

2020-06-24 11:47:20

RIKUJTIM LIDHUR ME AFATIN E FUNDIT PËR PAGESËN E TARIFËS VJETORE TË LICENCËS

Lexo më shumë

2020-06-22 08:16:43

2020-06-18 14:09:58

Njoftim lidhur me mbledhjen e planifikuar të KPM-së

Lexo më shumë

2020-06-15 06:53:16

MË 18 QERSHOR 2020 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2020-06-04 13:03:20

Anulohet procesi i plotësim-ndryshimit të draft Kodit Etik për Shërbimet Mediale Audiovizuele në Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2020-06-04 12:32:59

Shtyhet deri me 26 qershor 2020 afati për komente publike për Daft Rregulloren për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuele

Lexo më shumë

2020-06-03 06:56:12

NJOFTIM - afati përfundimtar për dorëzimin e raportit vjetor, data 30 qershor 2020

Lexo më shumë

2020-05-03 11:31:34

Dita Botërore e Lirisë së Shtypit

Lexo më shumë

2020-04-23 09:09:57

Shtyhet afati për komente publike për Daft Rregulloren për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuele

Lexo më shumë

2020-04-16 12:06:35

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE REAGON NDAJ KËRCËNIMEVE DHE LINÇIMEVE TË GAZETARËVE

Lexo më shumë

2020-03-31 07:18:45

Ftesë publike për nominime për dy anëtarë të KPM-së

Lexo më shumë

2020-03-26 08:42:58

Njoftim për të licencuarit - KPM shtyen afatin për raportim vjetor financiar

Lexo më shumë

2020-03-16 11:43:08

Komisioni i Pavarur i Mediave inkurajon gazetarët dhe OSHMA-të të raportojnë në mënyrë profesionale lidhur me COVID-19

Lexo më shumë

2020-03-16 10:42:17

Shtyhet afati për komente publike për Draft Rregulloren për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuele

Lexo më shumë

2020-03-02 15:00:09

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2020-02-25 07:54:39

MË 28 SHKURT 2020 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2020-02-21 15:18:52

Njoftim për të licencuarit lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës

Lexo më shumë

2020-02-18 07:20:43

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2020-02-11 14:39:26

Njoftim i KPM-së lidhur me Kodin Etik KPM-2016/03 për Shërbimet Mediale Audiovizuele në Republikën e Kosovës

Lexo më shumë

2020-02-04 09:53:53

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2020-02-03 14:56:16

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2020-01-31 14:53:58

KPM publikon Raportin e Monitorimit “Mbrojtja e Fëmijëve dhe të Miturve në Shërbimet Mediale Audiovizuele”

Lexo më shumë

2020-01-29 08:39:14

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 31 JANAR 2020

Lexo më shumë

2020-01-21 08:55:57

Kërkesë ndaj të licencuarve të KPM-së për ofrimin e raporteve vjetore për vitin 2019

Lexo më shumë

2020-01-08 15:07:55

NËNSHKRUHET MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NË MES TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE DHE DEPARTAMENTIT TË GAZETARISË NË UNIVERSITETIN E PRISHTINËS

Lexo më shumë

2019-12-24 14:42:48

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-12-20 13:47:01

MË 24 DHJETOR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2019-12-18 12:28:57

KPM i ka dorëzuar Qeverisë së Republikës së Kosovës “Strategjinë për transmetim digjital në Republikën e Kosovës”

Lexo më shumë

2019-12-16 14:43:35

Njoftim nga mbledhja e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2019-12-10 07:53:21

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 12 DHJETOR 2019

Lexo më shumë

2019-12-09 14:18:33

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2019-11-21 14:12:36

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI DY PUNËTORI ME NXËNËS TË SHKOLLAVE TË MESME LIDHUR ME EDUKIMIN MEDIAL

Lexo më shumë

2019-11-13 11:35:43

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAN PUNËTORI DY DITORE LIDHUR ME AMANDAMENTIMIN E KATËR AKTEVE NËNLIGJORE

Lexo më shumë

2019-11-05 10:38:07

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

Lexo më shumë

2019-10-30 07:28:14

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 4 NËNTOR 2019

Lexo më shumë

2019-10-28 14:00:21

KPM MBAJTI TRYEZËN ME TEMËN "RREGULLATORËT E MEDIAVE DHE EDUKIMI MBI MEDIAN DHE INFORMACIONIN (EMI)"

Lexo më shumë

2019-10-25 08:48:16

SHTYHET AFATI PËR APLIKIM PËR LICENCË TË RADIOS NË PESË (5) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2019-10-21 09:04:08

Vendimet nga mbledhja e fundit e Komisionit të Pavarur të Mediave

Lexo më shumë

2019-10-18 13:36:28

KPM PUBLIKON RAPORTIN E MONITORIMIT TË MEDIAVE GJATË FUSHATËS PËR ZGJEDHJET E PARAKOHSHME 2019

Lexo më shumë

2019-10-15 12:18:16

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 18 TETOR 2019

Lexo më shumë

2019-10-05 09:42:12

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2019-10-02 06:28:14

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2019-09-27 14:06:58

KONKURS PUBLIK PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË PESË (5) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2019-09-25 14:04:29

SQARIM PUBLIK LIDHUR ME RESPEKTIMIN E RREGULLAVE SA I PËRKET SPONZORIZIMIT DHE VENDOSJES SE PRODUKTEVE NË EMISIONET E LAJMEVE DHE PROGRAMET PËR ÇËSHTJE AKTUALE

Lexo më shumë

2019-09-23 14:02:19

KOMISIONI I PAVARUR TË MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

Lexo më shumë

2019-09-20 07:19:33

NJOFTIM PËR TË LICENCUARIT LIDHUR ME ZGJEDHJET E PARAKOHSHME 2019

Lexo më shumë

2019-09-18 07:21:31

KOMUNIKATË NGA TAKIMI KONSULTATIV ME MEDIAT LIDHUR ME ZGJEDHJET 2019

Lexo më shumë

2019-09-17 07:18:42

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 19 SHTATOR 2019

Lexo më shumë

2019-09-13 13:20:45

FTESË PËR PJESËMARRJE NË TRYEZË KONSULTATIVE

Lexo më shumë

2019-09-03 06:35:05

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-08-30 13:31:04

Luan LATIFI emërohet Kryeshef Ekzekutiv i KPM-së

Lexo më shumë

2019-08-26 08:09:56

MË 29 GUSHT 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2019-07-29 08:05:42

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

Lexo më shumë

2019-06-18 13:37:44

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

Lexo më shumë

2019-06-14 13:35:04

MË 17 QERSHOR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2019-06-10 13:31:51

REAGIM I KPM PËR SHKELJEN E KODIT TË ETIKËS NË DISA RAPORTIME PËR RASTIN E GRUAS ROME DHE ARRESTIMET NË VERI

Lexo më shumë

2019-05-29 13:27:36

KPM MBAJTI NJË DISKUTIM ME STUDENTËT E GAZETARISË NË UNIVERSITETIN E PRISHTINËS

Lexo më shumë

2019-05-22 13:25:14

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-05-15 13:22:45

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 17 MAJ 2019

Lexo më shumë

2019-05-13 13:13:42

KPM PRITI NË TAKIM PUNE NJË GRUP TË GAZETARËVE TË RINJ KOSOVAR

Lexo më shumë

2019-05-10 13:10:12

KPM DISKUTON ME STUDENTËT E GAZETARISË KODIN ETIK DHE AKTET TJERA QË RREGULLOJNË OFRUESIT E SHËRBIEMVE MEDIALE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2019-05-04 13:07:56

KPM MORI PJESË NË KONFERENCËN SHKENCORE TË ORGANIZUAR ME RASTIN E 20 VJETORIT TË THEMELIMIT TË AUTORITETIT TË MEDIAVE AUDIOVIZIVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË (AMA)

Lexo më shumë

2019-04-30 12:51:44

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

Lexo më shumë

2019-04-24 12:48:28

MË 26 PRILL 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2019-04-04 15:34:02

GRUPI PUNUES PËR ÇËSHTJE TEKNIKE MBAJTI MBLEDHJEN E PARË

Lexo më shumë

2019-04-03 16:30:08

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-04-01 15:25:16

LUAN LATIFI CAKTOHET USHTRUES DETYRE PËR KRYESHEF EKZEKUTIV TË KPM-SË

Lexo më shumë

2019-04-01 12:21:51

SHTYHET AFATI PËR KOMENTE PUBLIKE PËR DY DRAFT RREGULLORE

Lexo më shumë

2019-03-27 14:34:22

SHTYHET AFATI PËR APLIKIM PËR LICENCË TË RADIOS NË SHTATË (7) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2019-03-27 12:17:40

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 29 MARS 2019

Lexo më shumë

2019-03-27 12:09:44

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-03-19 08:52:39

MË 21 MARS 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2019-03-07 08:47:53

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2019-02-26 08:43:01

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-02-20 10:03:59

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 22 SHKURT 2019

Lexo më shumë

2019-02-15 09:53:12

KONKURS PUBLIK PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË SHTATË (7) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2019-02-07 13:35:15

KPM reagon lidhur me formën e raportimit nga disa media për viktimën e abuzimit seksual në Drenas

Lexo më shumë

2019-02-06 13:39:42

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2019-01-29 12:31:54

MË 31 JANAR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2019-01-25 12:22:32

KPM kërkon nga të licencuarit që të respektojnë kornizën ligjore lidhur me ndalesat dhe kufizimet për përmbajtjet e dëmshme programore

Lexo më shumë

2018-12-28 12:51:33

VENDIMET NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-12-28 12:33:30

KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2017

Lexo më shumë

2018-12-26 12:33:30

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2018-12-20 12:33:30

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 21 DHJETOR 2018

Lexo më shumë

2018-12-10 12:26:27

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-12-04 12:26:27

MË 6 DHJETOR 2018 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2018-11-27 12:19:59

PUBLIKOHEN DY RAPORTET TË MONITORIMIT TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-10-29 12:19:59

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-10-24 12:19:59

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 26 TETOR 2018

Lexo më shumë

2018-09-20 12:07:02

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-09-17 12:07:01

MË 18 SHTATOR 2018 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2018-09-12 12:07:00

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-09-11 08:53:25

NDËRROI JETË TEUTA ZUBAKU-REÇICA DREJTORESHË E DEPARTAMENTIT TË MONITORIMIT DHE ANALIZAVE NË KOMISIONIN E PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-09-05 08:53:25

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 6 SHTATOR 2018

Lexo më shumë

2018-08-06 10:09:43

VENDIMET NGA MBLEDHJA E SHTATË E KPM-së

Lexo më shumë

2018-07-31 08:53:25

MË 1 GUSHT 2018 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2018-07-19 07:06:51

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2018-07-16 06:54:24

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-07-03 06:50:05

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 4 KORRIK 2018

Lexo më shumë

2018-06-21 06:47:42

MUJA FERATI ZGJEDHET KRYETAR I KPM-së

Lexo më shumë

2018-06-08 14:49:18

KOMISIONI I KPM-së MBAN TAKIM KONSTITUIV

Lexo më shumë

2018-06-06 09:13:14

EMËROHEN DY ANËTARE TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-05-27 11:32:26

LISTA E TË LICENCUARËVE TË CILËT NUK E KANË PAGUAR TAKSËN PËR LICENCË PËR VITIN 2013

Lexo më shumë

2018-05-10 09:22:15

SHTYHET AFATI PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2018-05-03 07:04:36

DITA NDËRKOMBËTARE E LIRISË SË SHTYPIT

Lexo më shumë

2018-04-25 07:10:24

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2018-04-24 07:07:43

EMËROHEN DY ANËTARE TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-04-13 13:00:05

KOMISIONI I KPM-së MBAJTI TAKIMIN E 22-të

Lexo më shumë

2018-03-23 14:28:38

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MIRATON RAPORTIN VJETOR 2017

Lexo më shumë

2018-03-20 13:29:19

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-03-20 10:10:35

EMËROHET EDHE ANËTARI I TRETË I BORDIT PËR ANKESA

Lexo më shumë

2018-03-09 12:54:38

MË 12 MARS 2018 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2018-03-01 06:59:54

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2018-02-28 07:52:46

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2018-02-22 13:33:04

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 26 SHKURT 2018

Lexo më shumë

2018-02-12 07:37:19

SHKARKOHEN NGA POZITA KRYETARI I KPM-së z. SHEFKI UKAJ DHE ANËTARJA znj. VESNA JOVANOVIQ

Lexo më shumë

2018-01-31 08:49:45

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2018-01-26 09:05:14

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 30 JANAR 2018

Lexo më shumë

2018-01-19 09:14:01

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR TRE ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2017-12-22 12:27:56

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KATËRMBËDHJETË E KPM-së

Lexo më shumë

2017-12-20 12:34:42

MË 21 DHJETOR 2017 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-12-11 13:46:50

VLORË BERISHA EMËROHET ANËTARE E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2017-12-11 13:38:59

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

Lexo më shumë

2017-11-30 14:35:18

KPM PUBLIKON RAPORTIN E MONITORIMIT TË MEDIAVE GJATË FUSHATËS SË RAUNDIT TË DYTË TË ZGJEDHJEVE LOKALE 2017

Lexo më shumë

2017-11-30 08:28:11

KPM PUBLIKON RAPORTIN E MONITORIMIT TË MEDIAVE GJATË FUSHATËS SË ZGJEDHJEVE LOKALE 2017

Lexo më shumë

2017-11-27 07:36:47

MË 29 NËNTOR 2017 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-11-24 07:52:27

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

Lexo më shumë

2017-11-22 07:58:29

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2017-11-20 08:12:41

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 22 NËNTOR 2017

Lexo më shumë

2017-11-10 08:17:46

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

Lexo më shumë

2017-10-31 08:46:03

MË 1 NËNTOR 2017 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-09-26 08:52:37

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2017-09-25 08:55:04

KPM KA FILLUAR MONITORIMIN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIOVIZUALE (OSHMA) QË MBULOJNË FUSHATËN PËR ZGJEDHJET LOKALE

Lexo më shumë

2017-09-21 09:01:01

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 22 SHTATOR 2017

Lexo më shumë

2017-08-02 09:03:52

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

Lexo më shumë

2017-07-31 09:24:49

MË 1 GUSHT 2017 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-07-07 09:26:31

NDAHET NGA JETA ANËTARJA E BORDIT TË ANKESAVE DUA DAUTI- KADRIU

Lexo më shumë

2017-07-06 09:34:48

KPM PUBLIKON RAPORTIN ME TË GJETURAT NGA MONITORIMI I MEDIAVE GJATË FUSHATËS SË ZGJEDHJEVE TË PËRGJITHSHME 2017

Lexo më shumë

2017-06-30 09:38:23

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

Lexo më shumë

2017-06-27 09:42:44

MË 27 QERSHOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-05-18 09:44:35

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

Lexo më shumë

2017-05-17 09:48:25

MË 18 MAJ KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-05-03 09:54:36

DITA BOTËRORE E LIRISË SË SHTYPIT

Lexo më shumë

2017-04-27 11:13:19

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2017-04-14 08:17:58

MË 14 PRILL KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-04-14 08:08:48

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E PESTË E KPM-së

Lexo më shumë

2017-03-30 08:20:11

MË 30 MARS KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-03-30 08:14:01

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KATËRTË E KPM-së

Lexo më shumë

2017-03-24 08:21:47

KONFERENCË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2017-03-23 08:30:02

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2017-03-15 08:32:55

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E TRETË E KPM-së

Lexo më shumë

2017-03-14 08:37:01

MË 15 MARS KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-03-10 08:40:14

RAPORTIMI VJETOR I TË LICENCUARVE TË KPM-SË OBLIGIM LIGJORË

Lexo më shumë

2017-02-28 08:44:41

EMËROHET EDHE ANËTARI I TRETË I BORDIT PËR ANKESA

Lexo më shumë

2017-02-09 09:07:19

KPM INICION PROCEDURËN PËR HARTIMIN E MATERIALIT TENDERUES

Lexo më shumë

2017-02-08 09:12:15

MË 8 SHKURT KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-01-25 09:16:58

KPM MIRATON AKTET E REJA NËNLIGJORE

Lexo më shumë

2017-01-19 11:43:52

MË 19 JANAR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2017-01-19 09:43:42

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2016-12-15 11:45:47

KPM MBAJTI DËGJIM PUBLIK PËR AKTET E REJA NËNLIGJORE LIDHUR ME PROCESIN E DIGJITALIZIMIT TË TRANSMETIMEVE TOKËSORE

Lexo më shumë

2016-12-02 11:53:47

FTESË PËR PJESËMARRJE NË DËGJIM PUBLIK - DISKUTIM PËR AKTET E REJA NËNLIGJORE

Lexo më shumë

2016-11-24 11:58:37

EMËROHET NJË ANËTAR I KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2016-11-04 12:45:39

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE SHËNOI PËRVJETORIN E 10-TË TË THEMELIMIT

Lexo më shumë

2016-10-11 12:58:42

NJOFTIM – HYN NË FUQI KODI I ETIKËS PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Lexo më shumë

2016-10-05 13:28:17

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2016-10-05 13:04:46

ABIT HOXHA ËSHTË ZGJEDHUR NËNKRYETAR I KPM-së

Lexo më shumë

2016-09-28 13:55:36

VENDIMET E KPM-SË LIDHUR ME RIPËRTITJEN E LICENCAVE PËR RADIO STACIONE

Lexo më shumë

2016-09-28 13:32:56

Njoftim nga Komisioni i Pavarur i Mediave lidhur me zbatimin e Rregullores KPM-2016/02 për Komunikimet Komerciale Audio Vizuele dhe Rregullores KPM 2013/01 për Mbrojtjen e Fëmijëve dhe të Miturve në Shërbimet Mediale Audio-vizuele

Lexo më shumë

2016-09-09 14:09:32

KPM MIRATON RREGULLLOREN PËR KOMUNIKIMET KOMERCIALE AUDIOVIZUELE

Lexo më shumë

2016-08-18 14:17:39

NJOFTIM PËR RADIO STACIONET TË CILAVE JU SKADON AFATI I LICENCËS

Lexo më shumë

2016-08-16 14:25:12

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

Lexo më shumë

2016-07-29 14:36:16

NJOFTIM – HYN NË FUQI RREGULLORJA PËR SHPËRNDARJEN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO VIZUELE

Lexo më shumë

2016-07-19 07:11:52

SHTYHET AFATI PËR NOMINIM PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2016-07-13 07:14:05

FTESË PËR PJESËMARRJE NË DËGJIM PUBLIK DISKUTIM PËR NDRYSHIMET E AKTEVE NËNLIGJORE NGA KPM

Lexo më shumë

2016-07-06 07:16:03

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2016-06-28 07:27:18

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE LIDHUR ME DRAFT KODIN E ETIKËS PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVË DHE NDRYSHIMIN E NENIT 11 TË RREGULLORES PËR KOMUNIKIMET KOMERCIALE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2016-06-22 07:29:09

EMËROHEN DY ANËTARË TË BORDIT PËR ANKESA TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2016-06-16 07:36:17

KPM MBAJTI DËGJIMIN PUBLIK PARA MIRATIMIT TË RREGULLORES PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2016-06-10 07:38:45

FTESË PËR DËGJIM PUBLIK LIDHUR ME DRAFT RREGULLOREN PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2016-05-25 07:44:34

KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2015

Lexo më shumë

2016-05-12 07:46:50

NJOFTIM PËR AFATET E SKADIMIT TË LICENCËS SË LËSHUAR NGA KPM DHE PËR PROCEDURAT PËR RIPËRTËRITJE TË LICENCËS

Lexo më shumë

2016-04-29 07:56:59

EMËROHEN DY ANËTARË TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2016-04-14 08:12:00

KONKURS PUBLIK-PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË TRI (3) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2016-04-01 08:32:21

KPM EMËRON KRYESHEFE EKZEKUTIVE znj.NAILE SELIMAJ-KRASNIQI

Lexo më shumë

2016-03-10 08:42:53

ADNAN MEROVCI RI-ZGJEDHET KRYETAR I KPM-SË EDHE PËR NJË MANDAT

Lexo më shumë

2016-03-10 08:35:14

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE LIDHUR ME DRAFT RREGULLOREN PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIOVIZUALE

Lexo më shumë

2016-03-03 09:07:09

MË 4 MARS KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2016-02-12 09:09:13

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2016-02-11 09:13:56

KPM NESËR NË ORA 11:00 ORGANIZON KONFERENCË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2016-02-10 09:18:10

MË 11 SHKURT KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2016-01-28 09:24:01

KPM MBAJTI DËGJIMIN PUBLIK PARA MIRATIMIT TË RREGULLORES PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2016-01-27 09:26:39

SHTYHET AFATI PËR NOMINIM PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2016-01-20 09:37:19

FTESË PËR DËGJIM PUBLIK LIDHUR ME DRAFT RREGULLOREN PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2016-01-12 09:46:39

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2015-12-14 11:28:07

U KONSTITUA KOMISIONI MBIKËQYRËS PËR MBIKËQYRJEN E PROCEDURËS SË TENDERIT PUBLIK PËR LEJIMIN E DY MULTIPLEKSËVE

Lexo më shumë

2015-12-14 09:59:26

KPM MBAJTI KONFERENCË PËR TË DREJTAT E AUTORIT NË TRANSMETIM

Lexo më shumë

2015-12-11 11:46:11

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2015-12-08 11:49:50

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E DHJETË E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2015-12-07 11:54:09

MË 8 DHJETOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-11-06 12:01:45

U MBAJT TRYEZA ME TEMEN “KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE DHE PËRMBAJTJA MEDIALE E TRANSMETUESVE NË KOSOVË”

Lexo më shumë

2015-11-04 12:10:46

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2015-10-26 12:15:34

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE LIDHUR ME DRAFT RREGULLOREN PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIOVIZUALE

Lexo më shumë

2015-10-21 12:44:36

VENDIMET E KPM-së NGA MBLEDHJA E NËNTË

Lexo më shumë

2015-10-19 12:49:19

MË 20 TETOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-10-07 13:05:16

KPM NË TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E INSTITUCIONEVE TË PAVARURA KUSHTETUESE

Lexo më shumë

2015-09-30 13:14:33

KPM MBAJTI TAKIM ME TË LICENCUARIT TË CILËT NUK E KANË PAGUAR TAKSËN VJETORE PËR LICENCË PËR VITIN 2015

Lexo më shumë

2015-09-28 13:47:59

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2015-09-18 13:49:51

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E TETË E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2015-09-16 13:52:30

MË 17 SHTATOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-07-22 13:59:31

VENDIMET NGA MBLEDHJA E SHTATË E KPM-së

Lexo më shumë

2015-07-21 07:06:57

MË 22 KORRIK KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-06-17 07:52:39

VENDIMET NGA MBLEDHJA E GJASHTË E KPM-së

Lexo më shumë

2015-06-15 07:56:18

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 16 QERSHOR 2015

Lexo më shumë

2015-05-26 08:10:52

VENDIMET E KPM-së NGA MBLEDHJA E PESTË

Lexo më shumë

2015-05-25 08:13:34

MË 26 MAJ KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-05-20 08:16:27

KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2014

Lexo më shumë

2015-04-24 08:28:43

KPM MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

Lexo më shumë

2015-04-22 08:31:55

MË 23 PRILL KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-03-31 08:34:35

KPM I DORËZON QEVERISË STRATEGJINË PËR KALIM NGA TRANSMETIMI ANALOG NË ATË DIGJITAL

Lexo më shumë

2015-03-30 08:39:13

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2015-03-27 08:46:28

VENDIMET E KPM-së NGA MBLEDHJA E MBAJTUR MË 25 MARS 2015

Lexo më shumë

2015-03-23 08:49:39

MË 25 MARS KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-03-19 08:51:45

SHEFI I MISIONIT TË OSBE-së NË KOSOVË, AMBASADORI JEAN-CLAUDE SCHLUMBERGER, E VIZITOI KOMISIONIN E PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2015-03-16 08:59:36

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE KOMPLETOHET ME ANËTARË

Lexo më shumë

2015-03-06 09:03:52

KPM NËNSHKRUAN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME AUTORITETIN E MEDIAVE AUDIO-VIZIVE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Lexo më shumë

2015-03-04 09:12:46

KPM SOT MBAJTI MBLEDHJEN E SAJ TË RREGULLT

Lexo më shumë

2015-03-03 09:20:11

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2015-03-03 09:18:50

MË 4 MARS KPM MBANË MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2015-02-25 09:31:11

VENDIMET E KPM-së NGA MBLEDHJA E MBAJTUR MË 24 SHKURT 2015

Lexo më shumë

2015-02-23 09:40:23

MË 24 SHKURT KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2015-01-22 09:42:37

RAPORTI PËRMBLEDHËS I MBULIMIT TË ZGJEDHJEVE TË JASHTËZAKONSHME 2015 NË KOMUNËN E GRAÇANICËS

Lexo më shumë

2014-12-30 11:37:24

KPM MIRATON RREGULLOREN PËR NIVELIN DHE MËNYRËN E PAGESËS SË TARIFËS PËR LICENCË

Lexo më shumë

2014-12-29 11:44:31

KPM MBANË MBLEDHJEN E RREGULLT MË 29 DHJETOR

Lexo më shumë

2014-12-26 11:56:56

KONKURS PUBLIK-PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË TETË (8) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2014-12-26 11:46:31

FTESË PËR DËRGIMIN E KOMENTEVE ME SHKRIM PËR STRATEGJINË E KPM-së PËR KALIM NË TRANSMETIM DIGJITAL TOKËSOR NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Lexo më shumë

2014-12-22 12:11:02

KPM ORGANIZON TRYEZË ME TEMËN: "STRATEGJIA E DIGJITALIZIMIT PARA DISKUTIMIT PUBLIK"

Lexo më shumë

2014-12-19 12:41:21

MË 22 DHJETOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2014-12-16 12:43:27

MBLEDHJEN E RREGULLT E KPM-së MË 17 DHJETOR

Lexo më shumë

2014-12-10 12:46:11

KPM DHE MISIONI I OSBE-së NË KOSOVË ORGANIZOJNË KONFERENCË RAJONALE MBI KALIMIN NË TRANSMETIM DIGJITAL

Lexo më shumë

2014-12-02 13:25:50

KPM PRITI NË TAKIM AUTORITETIN E MEDIAVE AUDIOVIZIVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË

Lexo më shumë

2014-12-02 12:50:47

FTESË PËR KOMENTE LIDHUR ME RISHIKIMIN E RREGULLORES SË TAKSËS PËR LICENCË

Lexo më shumë

2014-12-01 14:40:11

MBLEDHJEN E RADHËS KPM E MBAË MË 1 DHJETOR

Lexo më shumë

2014-12-01 13:27:49

KPM MBAJTI MBLEDHJEN E 16-të ME RADHË

Lexo më shumë

2014-11-26 14:41:56

VENDIMET E KPM-së NGA MBLEDHJA E 15-të ME RADHË

Lexo më shumë

2014-11-24 14:45:14

MË 26 NËNTOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

Lexo më shumë

2014-09-30 14:47:46

KPM SOT MBAJTI MBLEDHJEN E SAJ TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-09-25 14:50:13

KPM MBLEDHJEN E RADHËS E MBAN MË 30 SHTATOR

Lexo më shumë

2014-09-11 14:52:13

DRITON QERIQI ËSHTË ZGJEDHUR NËNKRYETAR I KPM-së

Lexo më shumë

2014-09-08 14:54:45

KPM MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-07-22 07:11:46

KOMISIONI MBAJTI MBLEDHJEN E 11-të ME RADHË

Lexo më shumë

2014-07-21 07:13:22

KOMISIONI MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-07-15 07:14:35

KOMISIONI MBAJTI MBLEDHJEN E DHJETË ME RADHË

Lexo më shumë

2014-07-14 07:16:33

KPM MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-07-10 07:17:50

RAPORTI I MONITORIMIT TË SHËRBYESVE MEDIAL AUDIO-VIZUEL GJATË FUSHATËS PËR ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2014

Lexo më shumë

2014-07-04 07:40:47

KOMISIONI I KPM-së MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-06-17 07:45:49

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-06-16 07:47:36

KOMISIONI I KPM-së MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-06-11 07:53:13

KPM PUBLIKON RAPORTIN PRELIMINAR-MONITORIMI I SHËRBYESVE MEDIAL AUDIO-VIZUEL GJATË FUSHATËS PËR ZGJEDHJE PARLAMENTARE - 2014

Lexo më shumë

2014-06-10 07:58:01

FTESË PËR MEDIA-KONFERENCË PËR SHTYP

Lexo më shumë

2014-06-06 08:01:16

KOMISIONI I KPM-së MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-06-03 08:03:27

SHEFI I ZYRËS SË BE-së/PSBE NË KOSOVË Z. SAMUEL ŽBOGAR VIZITOI KPM-në

Lexo më shumë

2014-05-29 08:05:05

KPM MBAJTI TRYEZËN ME TEMËN DIGJITALIZIMI NË KOSOVË

Lexo më shumë

2014-05-28 08:08:30

KPM ORGANIZON TRYEZË ME TEMËN DIGJITALIZIMI NË KOSOVË

Lexo më shumë

2014-05-23 08:13:52

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E 5-të E KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2014-05-22 08:23:07

KOMISIONI I KPM-së MBAN MBLEDHJE TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-05-16 08:26:29

NËNSHKRUHET MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NË MES TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE DHE KËSHILLIT SUPREM TË RADIOS DHE TELEVIZIONIT TË TURQISË

Lexo më shumë

2014-05-15 08:29:48

KËSHILLI SUPREM I RADIOS DHE TELEVIZIONIT TË REPUBLIKËS SË TURQISË QËNDRON PËR VIZITË ZYRTARE NË KOMISIONIN E PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2014-05-12 08:32:04

KOMISIONI KPM-së MBAN TAKIMIN E RREGULLT

Lexo më shumë

2014-05-05 08:33:22

KPM MBAJTI TAKIM TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-05-05 08:30:48

KOMISIONI I KPM-së MBAN TAKIM TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-04-30 08:37:27

KOMISIONI I KPM-së TAKOI SOT PËRFAQËSUESIT E OSHP RROKUM TV DHE KLAN KOSOVA

Lexo më shumë

2014-04-28 08:39:39

KOMISIONI I KPM-së U TAKUA ME KTV dhe RTV21

Lexo më shumë

2014-04-23 08:44:50

KOMISIONI I KPM-së U TAKUA ME BORDIN E RTK-së

Lexo më shumë

2014-04-22 09:20:27

PËRKRAHET RAPORTI VJETOR I KPM-së NGA KOMISIONI PARLAMENTAR PËR MEDIA DHE AI PËR BUXHET DHE FINANCA

Lexo më shumë

2014-04-18 09:24:14

KOMISIONI I KPM-së MIRATOI RAPORTIN VJETOR PËR VITIN 2013

Lexo më shumë

2014-04-17 09:26:36

KOMISIONI I KPM-së MBAN TAKIM TË RREGULLT

Lexo më shumë

2014-04-15 09:28:01

ADNAN MEROVCI ZGJEDHET KRYETAR I KPM-së

Lexo më shumë

2014-04-14 09:29:35

ABIT HOXHA EMËROHET ANËTAR I KPM-së

Lexo më shumë

2014-04-10 09:31:28

AFATI PËR NOMINIM PËR DY ANËTAR TË KPM-së ËSHTË PËRMBYLLUR

Lexo më shumë

2014-03-25 09:34:12

FTESË PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2014-03-21 09:40:10

EMËROHEN TRE ANËTARË TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2014-02-28 09:42:13

ËSHTË PËRMBYLLUR AFATI PËR NOMINIM PËR NJË ANËTAR TË KPM-së

Lexo më shumë

2014-02-27 09:44:04

KPM KËRKON VËMENDJE MË TË MADHE NGA TË LICENCUARIT LIDHUR ME PROGRAMIN E TRANSMETUAR

Lexo më shumë

2014-02-25 09:49:06

KPM MONITORON SHËRBIMET MEDIALE AUDIO-VIZUALE GJATË FUSHATËS ZGJEDHORE NË MITROVICËN VERIORE

Lexo më shumë

2014-02-13 11:08:52

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2014-02-05 11:11:08

ËSHTË PËRMBYLLUR AFATI PËR NOMINIME PËR PESË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2014-01-15 11:18:36

NJOFTIM PËR TË LICENCUARIT

Lexo më shumë

2014-01-09 07:23:59

FTESË PËR NOMINIME PËR PESË ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-12-27 07:32:39

PËRFUNDON AFATI I KONSULTIMIT PUBLIK PËR DY DRAFT RREGULLORET E KPM-së

Lexo më shumë

2013-12-17 07:40:54

PORCES KONSULTACIJE U VEZI NACRTA UREDBE O DISTRIBUCIJI AUDIO VIZUELNIH MEDIJSKIH USLUGA KAO I RADIO MEDIJSKIH USLUGA PREKO MREŽNIH OPERATORA

Lexo më shumë

2013-12-12 08:02:53

FTESË PËR DISKUTIM PUBLIK

Lexo më shumë

2013-12-11 08:08:45

NJOFTIM PËR MEDIA

Lexo më shumë

2013-12-06 08:15:22

FTESË PËR KONSULTIM PUBLIK: Draft Rregullorja për Shpërndarjen e Shërbimeve Mediale Audio-vizuele dhe Shërbimeve Radio Mediale përmes Operatorëve të Rrjetit

Lexo më shumë

2013-12-06 08:10:17

KONSULTIM PUBLIK PËR AMANDAMENTIMIN E KODIT TË SJELLJES DHE TË RREGULLORES PËR TAKSËN E LICENCËS

Lexo më shumë

2013-12-03 08:22:55

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-12-02 08:26:56

KOMISIONI I KPM-SË MBAJTI TAKIMIN E TIJ TË RREGULLT

Lexo më shumë

2013-12-02 08:25:15

MONITORIMI I SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO-VIZUELE GJATË FUSHATËS PËR ZGJEDHJE LOKALE - 2013

Lexo më shumë

2013-11-30 09:06:42

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-30 09:08:20

VENDIMET E KOMISIONIT TË KPM-SË NGA TAKIMI I 48-të

Lexo më shumë

2013-10-29 09:27:50

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-29 09:26:28

KOMISIONI I KPM-SË MBAJTI TAKIMIN E 47-të

Lexo më shumë

2013-10-29 09:22:49

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-22 09:29:09

KPM PUBLIKON DY RAPORTE HULUMTIMI

Lexo më shumë

2013-10-18 09:33:38

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-17 09:34:55

KPM NDËRPRENË TRANSMETIMET ILEGALE TË DISA OPERATORËVE KABLLORË

Lexo më shumë

2013-10-16 09:42:42

PRËMBYLLET AFATI PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-16 09:39:05

MONITORIMI I MBULIMIT MEDIAL TË JAVËS SË PARË TË FUSHATËS PËR ZGJEDHJET LOKALE 2013

Lexo më shumë

2013-10-11 09:44:51

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-07 09:45:52

NJOFTIM - KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE, TANI NË LOKACION TË RI NË QYTEZËN PEJTON, RRUGA PERANDORI JUSTINIAN Nr. 14 PRISHTINË

Lexo më shumë

2013-10-03 09:48:29

UDHËZUESI I KPM –së PËR MEDIAT GJATË FUSHATËS SË ZGJEDHJEVE

Lexo më shumë

2013-10-01 10:01:12

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-10-01 09:59:34

FTESË PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-09-17 10:02:53

MEMO SQARUESE PËR RREGULLORËN PËR KOMUNIKIME KOMERCIALE AUDIO-VIZUELE- KPM-2013/03

Lexo më shumë

2013-09-16 10:04:39

FILLON ZBATIMI I RREGULLORES PËR KOMUNIKIME KOMERCIALE AUDIO-VIZUELE

Lexo më shumë

2013-08-06 10:10:55

KPM MBAJTI TAKIMIN E TIJ TË RREGULL

Lexo më shumë

2013-08-05 10:14:18

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-07-31 10:15:28

REAGIM I KPM-SË NDAJ STORIES SË TRANSMETUAR NGA RTK MË 30 KORRIK 2013 PËR PROCESIN E DIGJITALIZIMIT

Lexo më shumë

2013-07-22 10:16:42

FTESË PËR DËRGIMIN E KOMENTEVE ME SHKRIM NË STRATEGJINË E KPM-së PËR KALIM NË TRANSMETIM DIGJITAL

Lexo më shumë

2013-07-18 10:21:39

KPM KA MIRATUAR TEKSTIN E NDRYSHUAR DHE TË PLOTËSUAR TË DRAFT STRATEGJISË PËR DIGJITALIZIM

Lexo më shumë

2013-07-17 10:22:46

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-07-09 10:24:19

KPM takohet me përfaqësues nga Agjencioni Japonez për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA)

Lexo më shumë

2013-07-05 10:25:56

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-07-04 11:05:02

PËRFUNDON AFATI I NOMINIMEVE PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË KPM-SË

Lexo më shumë

2013-06-29 12:04:33

AFATI I NOMINIMEVE PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË KPM-SË PËRFUNDON

Lexo më shumë

2013-06-21 11:10:12

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-06-18 11:12:09

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTAR TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-06-06 11:15:17

KOMISIONI I KPM-së MBAJTI TAKIMIN E TIJ TË RREGULLT

Lexo më shumë

2013-06-04 11:16:50

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-05-29 11:19:56

KPM MBAJTI KONSULTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN PËR VLERËSIMIN E APLIKACIONEVE PËR LICENCË TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-05-28 11:21:41

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MIRATOI PESË RREGULLORE

Lexo më shumë

2013-05-27 11:32:26

LISTA E TË LICENCUARËVE TË CILËT NUK E KANË PAGUAR TAKSËN PËR LICENCË PËR VITIN 2013

Lexo më shumë

2013-05-27 11:28:27

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-05-23 11:38:25

KPM PËRFUNDOI PUNIMET E TAKIMIT TË TIJ TË RREGULLTË

Lexo më shumë

2013-05-22 11:49:03

KPM PUBLIKON LISTËN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO-VIZUELE TË CILËT NUK KANË SJELLUR RAPORTIN VJETOR

Lexo më shumë

2013-05-22 11:46:33

FTESË PËR KONSULTIM PUBLIK

Lexo më shumë

2013-05-21 11:42:21

MBAHET TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-05-20 11:54:01

U MBAJT TAKIMI I KPM-së

Lexo më shumë

2013-05-20 11:51:08

KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2012

Lexo më shumë

2013-05-15 11:58:32

MBAHET TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-05-07 11:59:49

KPM E SHQETËSUAR PËR GJENDJE JO TË MIRË TË LIRISË SË MEDIAVE NË KOSOVË

Lexo më shumë

2013-05-03 12:03:15

KPM MBAJTI TAKIMI E TIJ TË RREGULLT

Lexo më shumë

2013-05-03 12:01:48

ME 7 DHE 8 MAJ BORDI I ANKESAVE MBANË SEANCA SHQYRTUESE

Lexo më shumë

2013-04-22 13:19:38

KËSHILLI I RADIO DIFUZIONIT TË MAQEDONISË VIZITOI KPM-në

Lexo më shumë

2013-04-15 12:19:18

MBAHET TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-04-15 12:12:09

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTAR TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-04-15 12:08:30

ODBOR ZA ŽALBE USVOIO POSLOVNIK O RADU

Lexo më shumë

2013-04-12 12:13:55

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Lexo më shumë

2013-04-10 12:47:25

FTESË PËR KOMENTE LIDHUR ME RISHIKIMIN E DY RREGULLOREVE TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-04-04 12:51:43

KPM MIRATOI DY DRAFT RREGULLORE PËR KOMENTE PUBLIKE

Lexo më shumë

2013-04-03 12:53:38

KPM MBAN TAKIMIN E 24-të ME RADHË

Lexo më shumë

2013-03-29 12:57:01

KPM DËRGON RAPORTIN VJETOR NË KUVEND

Lexo më shumë

2013-03-29 12:55:14

KPM DËRGON RAPORTIN VJETOR NË KUVEND

Lexo më shumë

2013-03-27 12:58:00

KOMISIONI I KPM-SË MBAN TAKIMIN E 23-TË ME RADHË

Lexo më shumë

2013-03-04 13:08:56

KPM PËRFUNDOI TAKIMIN E TIJ TË RREGULLT

Lexo më shumë

2013-03-03 13:01:06

KPM MIRATON NË PARIM AKTET NËN-LIGJORE

Lexo më shumë

2013-02-28 13:12:02

MBAHET TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-02-27 13:13:57

KPM VENDOS PËR FREKUENCA TË LIRA PËR RADIO TRANSMETIM

Lexo më shumë

2013-02-26 13:15:58

KOMISIONI I KPM-së I VAZHDON MANDATIN NAILE SELIMAJ-KRASNIQI PËR TRI VITE

Lexo më shumë

2013-02-20 13:21:35

PËRFUNDON AFATI I NOMINIMEVE PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË KPM-SË

Lexo më shumë

2013-02-19 13:25:52

KPM MBAJTI DISKUTIMIN PUBLIK

Lexo më shumë

2013-02-13 13:33:10

KPM ORGANIZON DISKUTIM PUBLIK

Lexo më shumë

2013-02-13 13:31:21

MBAHET TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-02-06 13:39:40

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR ANËTAR TË KPM-së

Lexo më shumë

2013-02-05 13:42:16

KUVENDI EMËROI EDHE NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Lexo më shumë

2012-12-24 13:44:47

KPM DORËZOI DRAFT STRATEGJINË “KALIMI I TRANSMETIMIT ANALOG NË ATË DIGJITAL NË REPUBLIKËN E KOSOVËS” NË QEVERINË E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Lexo më shumë

2012-12-10 13:49:36

MINISTRI I PUNËS DHE MIRËQENIES SOCIALE VIZITOI KPM

Lexo më shumë

2012-11-23 13:50:59

ROLI I SUBJEKTEVE TRANSMETUESE NE KONKRETIZIMIN E PROJEKTIT TE DIGJITALIZIMIT

Lexo më shumë