Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Takimi radhës i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave

13.10.2006 - Të hënën, më 16 tetor 2006, duke filluar nga ora 12:00 do të mbahet takimi radhës i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave. Takimi do të mbahet në zyrën e Komisionit të Pavarur të Mediave. Lexo më shumë ...

Nominimi i anëtarëve të Bordit të Mediave për Ankesa të KPM-së

02.10.2006 - KËSHILLI I KOMISIONIT TË PAVARUR PËR MEDIA (KPM), në pajtim me Ligjin Nr. 02/L-15 të miratuar nga Kuvendi i Kosovës, fton për nominime për zgjedhjen e kandidatëve që do të caktohen nga ana e Gjykatës Supreme dhe do të emërohen nga Kuvendi i Kosovës si anëtar të Bordit të Mediave për Ankesa të KPM-së. Nominimet mund të bëhen nga çdo person apo organizatë ligjërisht e regjistruar në Kosovë. Sipa Lexo më shumë ...

«

1

...

104

105

106

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed