Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Vendim në lidhje me kërkesën për ndryshimin e emrit të radio dhe TV stacionit Yeni Donem (RTV) në RTV BALLKAN

Shkarko (1.1 MB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me kërkesën për bartje të pronësisë së radio Vala 2000, tek N.SH.E. " MATIQEVA COMERC"

Shkarko (3.2 MB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me kërkesën për bartje të pronësisë së radio dhe TV Yeni Donem tek kandidati për pronarë N.Sh. Yeni Donem z. Ali Çankaj

Shkarko (230.4 KB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me dhënien e licencës për transmetim për një TV lokale në gjuhen shqipe në komunën e Mitrovicës

Shkarko (1.6 MB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit të TV Vali

Shkarko (127.1 KB) • 18 Gusht 2010

«

1

...

139

140

141

142

143

144

145

146

...

161

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed