Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Adresari i Ofruesve të Shërbimeve Programore - 2010

Ky adresarë përmban të dhëna dhe kontakte të Ofruesve të Shërbimeve Programore

Shkarko (122.0 KB) • 29 Tetor 2010

Tabela (lista) e të nominuarve për anëtar të KKPM-së_raundi i II-të

Të nominuarit në afatin e II-të, 4 - 15 Tetor 2010

Shkarko (50.1 KB) • 18 Tetor 2010

Tabela (lista) e të nominuarve për anëtar të KKPM-së_raundi i I-rë

Të nominuarit në afatin e I-rë, 8 - 30 Shtator 2010

Shkarko (44.2 KB) • 6 Tetor 2010

Pakoja Informim Publik për nominimin e katër për kandidatëve për KKPM

Shkarko Pakon për Informim Publik për të nominuar kandidat për anëtarë të Këshillit të KPM-së

Shkarko (164.0 KB) • 4 Tetor 2010

Vendimi KPM v RTK

Lidhur me Ankesën nr. 2010/74 - KPM kundër RTK ("Pala përgjegjëse")

Shkarko (1.3 MB) • 1 Tetor 2010

«

1

...

143

144

145

146

147

148

149

150

...

168

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed