Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Njoftimet

 

Raporti Vjetor i KPM-së për Vitin 2006

13.03.2007 - KOMUNIKATË PËR MEDIA Komisioni i Pavarur për Media (KPM) ka publikuar Raportin Vjetor për Vitin 2006. Këshilli i KPM-së i ka dorëzuar Kuvendit të Kosovës këtë raport më 28 shkurt 2007, konform Nenit 3.8. të Ligjit për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetimin. Raporti në vete ngërthen të dhënat e plota lidhur me përcaktimin dhe zbatimin e politikës transmetuese, dhënien e licencave, ankesa Lexo më shumë ...

Takimi i radhës i Këshillit të KPM-së

01.04.2007 - Takimi i radhës i Këshillit të KPM-së do të mbahet të hënën, 2 prill 2007, prej orës 14.00, në zyrën e Komisionit të Pavarur për Media Lexo më shumë ...

Tender publik për një radio stacion lokal në gjuhën Rome

05.02.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media, i themeluar më  28 gusht 2006, ka vendosur se nuk do të shqyrtojë ndonjë kërkesë të re për licencë transmetuese apo kërkesa për ndryshim të licencës që përfshijnë ndryshime në Pjesën  2 (Specifikimet teknike) dhe Pjesën 4 (Zona e mbulimit) të licencës. Këshilli është duke punuar për të filluar me procesin e ri-licencimit këtë vit, proces i ci Lexo më shumë ...

Njoftim i Këshillit të KPM për mbledhjen e saj të ardhshme më 30 nëntor 2006

27.11.2006 - Të enjtën, më 30 nëntor 2006, duke filluar nga ora 9:00 do të mbahet takimi i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave. Takimi do të mbahet në zyrën e Komisionit të Pavarur të Mediave.   Lexo më shumë ...

KUMTESË E KOMISIONIT TË PAVARUR PËR MEDIA

15.11.2006 - Zgjedhja e paradokohshme e Shefit Ekzekutiv të Zyrës së Komisionit të Pavarur për Media / KPM është përcjellur me reagime pakënaqësie në dy media. Fillimisht gazeta “Express” me 26 tetor 2006 në faqet 12 e 13 ka botuar artikullin “Nailja e panjohur”. Në këtë shkrim “Express” kritikon vendimin e Këshillit të KPM-së për të zgjedhur Naile Selimaj-Krasniqi Shefe Ekzekutive të Zyrës së KPM-së. Sipas Lexo më shumë ...

«

1

...

91

92

93

94

95

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed