Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Pakoja për Informim Publik

Shkarko (175.5 KB) • 9 Gusht 2010

Lista e kandidatëve të nominuar në procesin e parë për anëtarë të Bordit të RTK-së

Shkarko (57.5 KB) • 9 Gusht 2010

Pakoja për informim për nominimin e dy anëtarëve të këshillit të KPM-së nga shoqëria civile

Shkarko (196.0 KB) • 9 Gusht 2010

Formularë për aplikim

Formularë për aplikim për radio në gjuhen rome

Shkarko (78.3 KB) • 9 Gusht 2010

KUSHTET DHE TERMET E PËRGJITHSHME TË LICENCËS SË KPM-së PËR DISTRIBUIMIN KABLLOR TË PROGRAMEVE RADIO TELEVIZIVE NË KOSOVË

Shkarko (52.2 KB) • 12 Shtator 2008

«

1

...

167

168

169

170

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed