Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Takimi i rradhës i Këshillit të KPM-së

14.04.2007 - Takimi i radhës i Këshillit të KPM-së do të mbahet të hënën më16 prill në orën 15.00 dhe do të vazhdoj të martën më 17 prill me fillim prej orës 08:30.  Lexo më shumë ...

Pakoja për informim për nominimin e dy anëtarëve të Këshillit të KPM-së nga shoqëria civile

09.08.2010 - Në përputhje me Ligjin nr.02/L-15, Neni 4.4 b, Shefi Ekzekutiv i Zyrës së KPM-së obligohet të kërkoj nominime për zgjedhjen e dy kandidatëve nga shoqëria civile. Informatat lidhur me kualifikimet, procedurat dhe formularët për nominim mund t'i gjeni duke klikuar  Pakoja për informim për nominimin e dy anëtarëve të Këshillit të KPM-së nga shoqëria civile. Lexo më shumë ...

Ftesë për komente lidhur me draft vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës së taksës për licencim për radio dhe TV

04.11.2006 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në mbledhjen e mbajtur me 30 nëntor 2006 mes tjerash shqyrtoi sërish draft Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për licencim për radio dhe TV. Pas ndryshimeve të bëra në këtë draft vendim, në pajtueshmëri me Nenin 3.14 të Ligjit për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetim (Ligji për KPM-në) dhe Politikën e KPM-së për bë Lexo më shumë ...

KOMUNIKATË PËR MEDIA

16.02.2007 - Sot, më 16 shkurt 2007 në lokalet e Komisionit të Pavarur për Media është mbajtur takimi i parë i Komisionit Ad Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për Bordin e transmetuesit publik, Radio Televizionit të Kosovës. Me këtë është përmbushur obligimi ligjor që del nga Neni 23.c, i Ligjit Nr. 02/L-47 për Radio Televizionin e Kosovës.  Ky Komision Ad Hoc ka në përbërje të vet 7 anëtarë: z. Besim Lexo më shumë ...

Raporti Vjetor i KPM-së për Vitin 2006

13.03.2007 - KOMUNIKATË PËR MEDIA Komisioni i Pavarur për Media (KPM) ka publikuar Raportin Vjetor për Vitin 2006. Këshilli i KPM-së i ka dorëzuar Kuvendit të Kosovës këtë raport më 28 shkurt 2007, konform Nenit 3.8. të Ligjit për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetimin. Raporti në vete ngërthen të dhënat e plota lidhur me përcaktimin dhe zbatimin e politikës transmetuese, dhënien e licencave, ankesa Lexo më shumë ...

«

1

...

104

105

106

107

108

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed